Konstförsäljning till förmån för Läkare Utan Gränser

Känner även du frustration över situationen i världen och vill göra något konkret? Kom och köp konst på söndag! Pengarna går oavkortat till Läkare Utan Gränser.
(Nu i december dubblerar dessutom fastighetsmiljardären Roger Akelius de skänkta pengarna.)

Söndag 11 december 2016, Candyland, Gotlandsgatan 76

Kl 13.00 Några ord från Katrin Kisswani, ordförande för Läkare Utan Gränser i Sverige

Kl 14.30–15.30: DJs High Life

Kl 15.30: Johan von Schreeb, nyss hemkommen från Erbil i Irak, berättar om situationen runt Mosul.

Soppa, glögg och kaffe serveras.
Varmt välkomna!

Konstverk av följande konstnärer. Listan kommer att uppdateras kontinuerligt:
Cecilia Edefalk, Martin Ålund, Cecilia Ömalm, Fruls Tilpo, Susann Brännström, Torsten Jurell, Helena Mutanen, Olle Borg, Maja Ruznic, Viktor Rosdahl, Saadia Hussain, Tommy Hilding, Peter Svedberg, Lisa Larson, Niki Lindroth von Bahr, Richard G Carlsson, Eva Beierheimer, Hasse Lindroth, Lotta Döbling, Eka Acosta, Margareta Petré, Fredrik Landergren, Alexandra Kern, Simon Berg, Paola Torres Núñez Del Prado, Gunnar Larson, Malou Bergman, Cato Lein, Barbro Hedström, Mattias Larson, Carolina Hindsjö, Srećko Rijetković, Nongkran Panmongkol, Nacho Tatjer, Ida Björs, Ziggy, Nadja Ekman, Conny Vakare, Jakob Anckarsvärd, Maria Johansson, Helene Berg, Gustaf Broms, Maria Safronova, Daniel Fyffe, Pernilla Petersson, Andreas Ribbung, Kjartan Slettemark, Andrea Hvistendahl, Lise Romare, Anna Nordenskiöld, Paula Urbano, Agneta Björklund, Cecilia Darle, Makode Linde, Helene Hortlund, Stina Stigell, Jakob Fogelquist, Ola Marklund, Jim Axén, Fredrik Lindberg, Petter Hellsing, Dror Feiler, Gunilla Sköld Feiler, José Figueroa, Tina Eskilsson, Linda Shamma, Silva Malmsten, Nikolina Ställborn, Eva Tov, Maria Högbacke, Anna-Karin Rasmusson, Pontus Raud, Meta Isaeus Berlin, Patrik Qvist, Pacoco Gil Berrocal, Lars Arrhenius, Susanne Högdahl Holm, Teresia Oweson, Björn Wessman, Karolina Holmlund, Adrian Ulander, Marika af Trolle, Birgitta Wennerling, Lena Flodman, Torgny Larsson, Ibrahim Elkarim, Christian Partos, Thomas Carlsson, Majid Modir, Dascha Esselius, Auli Laitinen, Terese Bolander, Kristina Stark, Emma Virke, Patrick Miller, Kristina Junzell, Anders Jansson

Facebook-event