4.12–20.12 2015
Anders Jansson
”Vårt behov av tröst”

Vernissage fredag 4 december 2015 kl 17–22
Peter Bryngelsson spelar kl 19.

Öppet fredag–söndag kl 13–16, t.om. söndag 20 december.
Gotlandsgatan 76, Stockholm. Buss 3 och 76 till Gotlandsgatan eller tunnelbana till Skanstull

Anders Jansson, ”Vårt behov av tröst”, detalj
Anders Jansson, ”Vårt behov av tröst”, detalj

Vårt behov av tröst
Jag skriver ofta långa presentationer av de utställningar jag håller i. Man skulle kunna tro att jag bjuder in konstnärer att ställa ut på Candyland för att få skriva om deras arbete. Men när det gäller Anders Jansson och hans senaste installation ”Vårt behov av tröst” känns det bara överflödigt. Något om hans konst behöver jag inte skriva. Några rader kan du läsa på hans hemsida men jag tror att du framför allt kommer att minnas ett verk som bjuder på tystnad.
Jean Ploteau

www.skulpturkonst.se

Anders Jansson är inbjuden av Jean Ploteau