16.9–30.9 2017
Öppen workshop
Noas Ark

Öppen workshop 16, 17, 23, 24 september
Vernissage lördag 30 september

Öppet lördag kl 14–16.

En öppen workshop för att skapa ett kollektivt verk. En ark fylld av remixade gosedjur. Med kirurgiska ingrepp, nål och tråd ger vi övergivna gosedjur nytt spännande liv.Alla får ta hem sin skapelse den 1 oktober. Ta gärna med gosedjur som kan bli remixade!

 

Vernissage, avfärd och ankomst för NOAS ARK, 30 september

Öppet kl 14–16, Gotlandsgatan 76, Stockholm. (Kl 21 ankomst på Makaroni, Nobelberget)

Candylands besökare har under två helger remixat övergivna gosedjur till nya livsformer. Nu på lördag kl 14 kan man se vilka hybrider som stigit ombord och kl 16 far de iväg!
Vi firar med tårta och såpbubblor!

Båtsman cykelbud kör över Noas Ark till Satans Demokrati där den ska ingå i tredje delen ”Satans Död”, ett teater och konstprojekt på 3.500 kvadratmeter i Sickla den 4 november–31 december.Teater- och konsthändelsen ”Satans Död” är från 16 år, men jag kommer att ha en barnvisning så att alla får se var Noas Ark hamnade och hämta hem sitt gosedjur.

De som vill får tillbaka sin skapelse nu på lördag innan avfärd, men det vore roligt om den får vara med på utställningen tom 31 december.
Tack så mycket alla besökare för er medverkan, Mattias Larson för arken, Devon Reid för sjöjungfrun och inspiration, Oskar Edengréen för Båtsman cykelbud och Faunafest för att ni tar emot Noas Ark med en välkomstfest i gosedjursparadiset!

Välkomna att fira Noas Arks ankomst från kl 21 på Makaroni c/o Satans Demokrati

Initiativtagare till workshopen är Malou Bergman, malou[at]candyland.se