28.8–13.9 2015
Dryckesbröderna
En separatutställning

Vernissage fredag 28 augusti 2015 kl 17–22
Konstauktion med tal kl 20

Öppet fredag–söndag kl 13–16, t.om. söndag 13 september.
Gotlandsgatan 76, Stockholm. Buss 3 och 76 till Gotlandsgatan eller tunnelbana till Skanstull

 På resa över isen, mot Broderlandet. Foto: Inconnu

På resa över isen, mot Broderlandet. Foto: Inconnu

Dryckesbröderna är en resande duo som tar sig till barer och konstmuséer världen över. De är klädda som manliga sekelskifteskonstnärer. De två kantstötta genierna reser till de mest romantiska städer som finns för att låta inspirationen flöda. Ingen vrå är för obetydlig, för lortig eller banal för att inte föräras ett besök av våra kreativa vänner som lyser upp den med sitt skapande. De är väldigt begåvade men tyvärr har de inte haft så bra förutsättningar i livet så de lever lite i rännstenen. Trots sina sorgliga skepnader är de ständigt i rörelse, deras blickar rör sig genom stadens rum, gränder och arkader, inget undgår dem, profant eller upphöjt. Detta är Brödernas första separatutställning i Stockholm. Efter många kringflackande år på kontinenten återvänder de nu till sina drömmars stad för fylla galleriet med målningar med mycket känsla och esprit!

www.dryckesbroderna.tumblr.com

Dryckesbröderna är inbjudna av Mattias Larson